Tiger Woods

Blir noen spurt om de kjenner navnet på noen golfere, garanterer vi at navnet Tiger Woods blir nevnt blant de aller første navnene. Tiger Woods er golfsportens aller største stjerne gjennom tidene og har vunnet det som kan vinnes.

Vant sin første Major med 12 slag

I 2016 fyller Tiger Woods 40 år og kan se tilbake på 20 år som profesjonell golfspiller. Det tok bare noen få måneder før han vant sin første Major-turnering og utklasset konkurrentene sine. Sin aller første profesjonelle turnering vant han med hele 12 slag. Ikke rart at han i 1996 da ble kåret som årets idrettshelt av sportsmagasinet Sports Illustrated.

Verdens best betalte idrettsutøver

I 1997 var han profesjonell spiller i PGA på andre året og igjen utklasset han resten av verdenseliten. Siden den gang har han slått nye rekorder gang på gang og samtidig blitt den mestvinnende spilleren på herresiden – både i antall seire og ikke minst i pengesummer. Faktisk har han vært verdens beste betalte idrettsutøver nå i mange år.

Fantastiske meritter

De siste sesongene har Tiger Woods slitt mye med skader, men kan se tilbake på hele 79 PGA-seire, 40 European Tour seire og rundt 50 andre internasjonale turneringer som han gikk helt til topps i.