Nyttige stiltips på golfbanen

Er du en ny golfspiller eller har behov for noen nyttige stiltips på golfbanen? Golfmoten har lenge vært regnet som både stilfull og klassisk. Klærne skal både være behagelige, spillevennlige og bære et preg av klassisk selvsikkerhet. Selv om fargene, mønstrene og fasongen kan variere er det alltid noen ting du kan tenke ekstra over for å virkelig imponere.

Om du ser deg rundt på en golfbane, vil du gjerne se at nøkkelordet er pent, men samtidig casual. Pique-skjorter er et vanlig syn i de varme sommermånedene, det er både en sporty og behagelig vinner. Om du vanligvis går for nøytrale farger, kan du gjerne utfordre deg litt og tørre å bære mer synlige farger. Striper og enkle mønstre kan være flott.

Moteriktig klær for menn – selv om golf ofte er relatert til pene klær og en klassisk fremtoning, kan du gjerne sprite opp den stilige pique-skjorten eller genseren med klassisk tilbehør. Hva med et løst sjal, noen fine smykker eller et nøytralt slips? Det er du som bestemmer hvilket inntrykk du vil lage og hva du føler passer stilen du vanligvis går for.

Tilbehøret er noe du ikke trenger å kjøpe kun til det perfekte golfantrekket, men heller en mulighet til å investere til tidløst og langvarig bruk. Selv om både klokker, slips og sjal kan være dyrt, er det helt klart også mulig å gå med det du bruker til vanlig eller kjøpe noe relativt billig så lenge det ser pent ut.

Samtidig er det greit å huske på at klærne er en viktig del av imaget til golf som sport. Dermed vil mange tenke at du har et visst ansvar for å opprettholde nettopp dette og bli tatt mer seriøst ute på banen. Om du ser på golf på TV, kan du finne både inspirasjon og forstå noen av forventningene til stilen du burde gå for.