Store golfarrangementer

Et av de virkelig store spørsmålene innen golf er hvor prestisjetunge de ulike turneringene er å vinne. Vi har tatt en titt på de største golfarrangementene rundt i verden og hvor populære de er, både for utøverne og publikum.

Pengene teller

Selvfølgelig betyr pengepremiene mye for utøverne. Ser man på listen over de som har størst premier, så ligger British Open helt på toppen, etterfulgt av PGA Championship, Masters og U.S Open. I USA ligger hovedgevinsten på rundt 1,5 millioner dollar, men på grunn av pundet så ligger British Open litt foran, også etter BREXIT.

Publikums favoritter

Spør man publikum så er listen en noe annen. I en spørreundersøkelse gjort av Forbes i 2012, så mener de at Masters er den mest prestisjetunge, mens British Open kommer på en god andreplass. U.S Open er en klar treer, etterfulgt av PGA Championships.

Store arrangementer

Norske reisearrangører har satset mye på golfreiser de siste årene. Et populært arrangement å få med seg er Solheim Cup, som også har blitt arrangert her hjemme i Norge. Andre store golfarrangementer i USA er The Memorial Tournament Som spilles på Muirfield Village Golf Club. Ønsker du å holde deg i Europa, bør du absolutt også få med deg Scottish Open.