Kjendiser som spiller golf

Besøker du en golfbane enten her hjemme i Norge eller i utlandet, er sjansen stor for at du plutselig møter på en kjendis på banen. Her er noen kjendiser som bare elsker golf!

 

Snoop Dogg

Golf er en unik sport i og med at alle kan spille det – men få faktisk mestrer det. Som alt annet gjelder det å bruke mye tid for å bli god, men hva er det med alle kjendisene som da er så utrolige gode? Har de rett og slett for mye tid til overs? Mange skuespillere og popstjerner spiller faktisk på et veldig høyt nivå. En av dem er Snoop Dogg, som kanskje er bedre kjent for en dampende backstage enn en tidlig morgen på golfbanen. Han skal angivelig ha 18 i hcp.

Mye reising, men allikevel god!

Sangerinnen Celine Dion reiser stort sett verden rundt hele året, men kan også skryte på seg et godt hcp, faktisk 17 i tallet. Men det er ikke så godt som skuespilleren Bill Murray, som har 15. Rockeren Alice Cooper har lenge vært kjent som en meget god golfer og har til og med skrevet en egen golfbok.

De beste kjendisene

Donald Trump, som i disse dager kjemper om å bli USAs nye president, er en kjent golfer. Mye på grunn av at han eier mange baner selv. Også skuespillerne Mark Walhberg og Justin Timberlake har eller har hatt sine egne baner. Det morsomme er at alle disse ofte besøker baner i Europa, så det er altså bare å være på vakt for Hollywood-stjernene neste gang du er ute på gresset.