Kristoffer Ventura

Kristoffer Ventura fra Oslo er sommeren 2016 aktuell som deltaker i Europamesterskapet i golf. Han har tidligere representert Norge i både EM og VM, og var en av de mest erfarne som ble tatt ut til årets mesterskap, arrangert i Frankrike.

Imponert i USA

Denne sesongen har Ventura imponert stort i USA og vant sin andre seier våren 2016 på college-nivå. Han ledet også laget sitt, Oklahoma State, til lagseier. Ikke rart det var store forventninger til Oslo-gutten før EM som blir spilt i juli. Ventura er ennå bare 21 år og blir sett på som et meget stort talent, og har på kort tid fått en uvurderlig erfaring tross sin unge alder.

Født i Mexico

Kristoffer Ventura er født i Mexico og vokste opp ved Rygge i Østfold. Han har vært elev ved Wang Toppidrettsgymnas og studerer nå Sports Management i USA, ved siden av å være et av Norges aller største golfhåp på herresiden.

Gikk rett til topps

Ønsker du å følge med på Kristoffer denne sommeren, finnes han på flere sosiale medier som både Facebook og Twitter. Under EM i Frankrike gikk han like så godt rett opp i ledelsen etter to dager i den prestisjetunge turneringen.