Elias Bertheussen

Elias Bertheussen fra Trondheim er to ganger Norgesmester i golf. 26-åringen er denne sesongen ute og kjemper om større pokaler i European Tour og flere store internasjonale turneringer. Bertheussen var i starten av 20-årene ansett som et av de aller største talentene i golf her hjemme.

Proff som 21-åring

Ifølge ekspertene er det få norske golfspillere som har hatt et så stort talent som Bertheussen. Han ble proff allerede som 21-åring og ble Norgesmester for første gang i 2013. Han vant igjen kongepokalen året etter, men det var i 2015 sesongen han virkelig fikk sitt internasjonale gjennombrudd og kunne debutere i Challenge Tour. I fjor var han ranket som nummer 1735 i verden og spilte inn litt over 4.000 dollar i samme turnering.

Mange gode år foran seg

Det er ingen tvil om at Elias Bertheussen fortsatt har mange år foran seg som golf-proff og at han fortsatt kan utvikle seg til å bli en av de aller beste golferne Norge noensinne har hatt. Konkurransen er hard, men med nok erfaring kan han etablere seg helt i toppen av det som er ansett som nivå tre, under PGA-tour-en, hvor vi finner verdenseliten i golf.