Ballsport og spill

Det finnes knapt to ting i verden som henger så nøye sammen som det ballsport og spill gjør – det må i så fall være pølse og brød. På enhver side for spill vil du kunne satse penger på ballsport, og ikke bare på selve resultatet.

fotball

Det er ganske så utrolig hvilke ting man kan satse penger på i disse dager. Du må bare passe på at du ikke setter penger på kamper du selv er involvert i, uansett hvordan og på hvilket lag du satser. Du kan heller ikke sette penger på eget lag, og dette gjelder uansett hvor lavt nivå du spiller på.

Om du ønsker å drive en ballsport selv finnes det selvsagt mange muligheter. Det finnes også ballsporter der du kan vinne selv om du har ballfølelse som en puddel, slik som bingo og andre underholdende tilbud. Nå er riktignok ikke dette en ballsport i ordets rette forstand, men det er tross alt både baller og spill inne i bildet.

Om du er den personen som er interessert i ballsport så kan du gjøre det hele ekstra interessant ved å satse noen kroner. Alle i Norge kjenner fotball og håndball og vet hvilke muligheter man har der, men forbausende få benytter anledningen til å satse på kjente idretter som rugby og basketball. Det er for eksempel høyt nivå på den europeiske ligaen, som tilsvarer Champions League i fotball. Her kan man finne kjente klubber som Real Madrid, Olympiakos, Barcelona og CSKA Moskva. I tillegg er klubber fra land som er mer obskure innen fotball, slik som Israel og Litauen, ganske gode i dette mesterskapet.

Om du vil være en skikkelig hipster kan du jo også oppsøke de virkelig obskure ballsportene. Hva med å sette en innsats på vannpolo? Vel, det kan kanskje bli i overkant smalt. Men baseball kan jo være gøy! Det er ikke for ingenting at denne sporten tiltrekker så mange amerikanere.