Er du klar for årets golfsesong?

Det er få ting som gir mer glede til en golfer enn våren. Snøen smelter vekk. Trær, busker og gress blomstrer. Og når gresset blomstrer, begynner golfsesongen å nærme seg. Man handler inn alt man trenger av utstyr til ny sesong. Alt skal være klart for å slå fjorårets rekord. Er det en ting som kan sette en stopper for moroa, så er det kroppens mange plager.

Smerter og plager i skuldre og rygg

Det er er velkjent ting at mange som spiller golf sliter med vonde skuldre eller vond rygg. Hos noen kjenner de det i knærne. Golf er en fin trenings-metode. Det er gitt at du varmer opp riktig. Og hvis du ofte bærer baggen på ryggen eller skulderen kjenner du nok til en støl og vond rygg etter økten.

Oppsøk rett fagpersonell

Hvis du trenger hjelp med kroppen din, finnes det hjelp for deg. Hjelp med mange års erfaring innenfor kropp og helse, og har behandlet mange skader forårsaket av golf tidligere. Om det så er ryggen din, håndleddene dine, du har fått en innklemming i hoftene eller kanskje du har fått seneproblemer etter rotasjoner. Uansett hva det måtte være, finnes det fagfolk klare for å bistå til å få deg tilbake på golfbanen, smertefri.